Eucerin ph5 termékcsalád

2014. augusztus 31. - BeautyCat



A bőr a legnagyobb emberi szerv: akár két négyzetméternyi felületével ez az egyik legfontosabb védelmi vonal számos külső és belső hatással szemben. Az egészséges bőr és annak védőrétege szabályozza a test és a környezet közti kapcsolatot, valamint hozzájárul az általános jó közérzethez is. Az Eucerin pH5 termékcsalád mindennapos védelmet igér korunk egyre fokozódó külső hatásaival szemben, és segít a bőrnek, hogy hatékony testőrünkké váljon. A pH5 termékek közül ugyanis sok tartalmaz dexpanthenolt, amely képes visszaállítani a bőr természetes pH-értékét, és támogatja a bőr regenerálódását. A tanulmányok azt mutatják, hogy a dexpanthenol enyhíti az olyan tüneteket, mint a bőrhúzódás, hámlás és kipirosodás, ezért optimális aktív hatóanyagként szolgál az érzékeny bőr számára.


Egyszerre kíméletesen tisztítja a bőrt, és pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. Egyedi, szabadalmaztatott enzimvédelmi rendszerének köszönhetően segít megőrizni a bőr természetes védekező képességét. Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. Magas növényi olajtartalmánál fogva használata után a bőrfelszínen vékony lipidfilmréteg alakul ki, ami regenerálja a bőr természetes hidrolipid köpenyét, ezáltal fokozva a bőr saját enzimjeinek aktivitását. Imádom használni, mert ellóghatom vele a testápolózást. Emellett hipoallergén, színezőanyag- és tartósítószer-mentes.









A termékcsalád másik tesztalanya az Eucerin LIP AKTIV ajakápoló, amit lassan el is fogyasztok.  Jellemzői a nagy koncentrációjú dexpanthenol és E-vitamin tartalom és a 6-os UVB fényvédő faktor. Kiváló hatékonyságát és bőrbarát toleranciáját klinikai vizsgálatok  bizonyítják. Gyorsan rendberakja a repedezett ajkakat, a fényvédőnek külön örülök, sokan felejtik el, hogy bizony a szánkat sem árt védeni. A szelesebb/hidegebb időszakban is megfelelő volt a hidratáló hatása, nyárra nem is kell ennél több. Az ajakápoló ízetlen és szagtalan, gyorsan beszívódik, nem marad ragacsos-zsíros érzet utána és nem csillog/fénylik az ajkakon.



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6011811317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása