Garnier micellás víz

2014. december 01. - BeautyCat
A Micellás arctisztító víz a sminkeltávolítás, arctisztítás és az egész arcbőr megnyugtatásának (arc, szem, ajak) egyszerű módja egyetlen mozdulattal. A micellának köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Ezért is lettek igazán népszerűek ezek az arctisztítók, hiszen nagyon hatékonyan és könnyedén tisztíthatjuk meg vele a bőrünket. Minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékeny bőrűeknek is. Illatanyag mentes. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

Sokat hallottunk már róla, de mégis mitől ennyire jó a micellás víz?

,,A micella egyfajta molekulacsoportot jelent. A molekulák mindegyikének egyik vége szereti a vizet (hydrophilic), még a másik vége utálja (hydrophobic). Víz oldatban gömb alakba csoportosulnak ezek a vízvonzó külső, illetve a víztaszító belső molekulák. Amikor a micellás oldatot, lágyan egy felszínen alkalmazzuk - mi esetünkben az arcbőrön - a micella gömbök kettéhasadnak ezzel a felszínnel szemben. Amikor a felvitel nyomása csökken, a molekulacsoport megint bezáródik és ennek folyamatában megragad mindent (ami nem víz) a bőr felszínéről. Így rendkívül hatékony a sminkeltávolításban, a faggyúmirigy túlműködésben vagy csak egy napi bőrtisztító rutinnál. A micellás oldattal az arctisztítást és a tonizálást egyesíthetjük egy lépésben a normál vagy kombinált bőrtípusnál. "




Mivel nagyon kíméletes, így az arcbőrön kívül nyugodtan használható szemre és ajakra. Vattakorong segítségével, dörzsölés nélkül távolítja el a szennyeződéseket. A szempillaspirál lemosása kicsit macerásabb vele mint egy kétfázisú olajos lemosóval, de pár mozdulattal eltávolítja a vízálló spirált is. Mivel nem hagy maga után ragacsos érzetet így nem öblítem le, de találkoztam már olyan emberekkel akik szeretnek arcot öblíteni a micellás víz használata után is. Nem kellett csalódnom a termékben a Bioderma Sensibio után sem, megállja a helyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3411811307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása