Kérastase Elixir Ultime hajápoló olaj

2015. január 15. - BeautyCat
Előszeretettel próbálok ki minden olyan hajápolási terméket, ami fényes, egészséges, könnyen kezelhető hajat ígér és miután a L’Oreal Mythic olajával nagyon elégedett voltam nem volt megállás a következő hajolajig. 

Nos ez a termék ezt ígéri:

Sokoldalú szépítő elixír minden hajtípusra. Puhává, légiesen könnyűvé és selymes tapintásúvá varázsolja a hajat. A kamélia-, a pracaxi-, a kukoricacsíra- és az argánolaj különleges összetevői révén táplálja, megerősíti és védi a hajszálakat, melyek ragyogóan fényesek lesznek. Az elixírből 1-2 nyomásnyi mennyiség sokoldalúan használható. Hajmosás előtt masszírozó mozdulatokkal vigye fel a fejbőrre és a hajra és/vagy hajszárítás előtt helyezze a törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre és/vagy alkalmazza a hajápolás utolsó lépéseként, csillogó fényt kölcsönözve a hajszálainak.


Az üveg csomagolás tetején egy műanyag pumpás fej adagolja a sárgás olajat. Én az ehhez hasonló pumpás kiszerelésű termékekből olyan 3-4 pumpányit szoktam eloszlatni a hajvégektől kb a hajam hosszának a feléig, ebből viszont 1 max. 2 pumpányi elég. Közvetlenül hajmosás után, törölközőszáraz hajra szoktam felvinni. Szép fényes, egészséges és nem mellesleg könnyen fésülhető is lesz. Rendszeres használat után hajvégeim sokkal fényesebbek és egészségesebbek lettek, nem érzem száraznak és töredezettnek. 
Egyáltalán nem hagy olajos-ragacsos érzetet maga után, így szerintem zsíros hajúaknak is teljesen beválhat. Általában vasalás vagy göndörítés után, szárazon is beledörzsölök egy keveset, hogy egy kis ápolást és plusz fényt adjak a hajamnak. 
Nagyon kellemes illata van, egyszerűen imádom, virágos-kókuszosnak írnám le és a használat után sokáig érezhető, de egyáltalán nem tolakodó.


Ajánlom mindenkinek, akinek száraz a haja, és szeretné egy kicsit fénysebbé, egészségesebbé varázsolni, semmi rosszat nem tudok felhozni ellene.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8311811291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mea (Nail Polish Maniac Blog) 2015.01.16. 12:21:14

Én már nagyon régóta használom, de még így is csak több mint a negyede fogyott...:D Szeretem, mert segít megelőzni a töredezést, és nálam is puhává teszi a végeket.

Névtelen 2015.12.16. 12:22:51

hol lehet venni?
süti beállítások módosítása