Scholl - Teljes körű lábápolás éjjel-nappal

2015. május 06. - BeautyCat
Korábban már írtam nektek a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelőről amit azóta is rendszeresen használok, töretlen a kapcsolatunk! Ahogy jeleztem, már megérkezett a talpreszelő pink változata ami az új, extra kemény rotációs fejjel kapható, melynek segítségével igazán egyszerűen távolíthatjuk el a megkeményedett bőrt, így gyönyörű lábbakkal vághatunk neki a tavasznak.


A talpreszelőn kívül további lábápolási termékeket is használok. Közvetlenül a talpreszelő után a Scholl Velvet Smooth lábfürdetőjében áztatom a lábaimat 15-20 percen keresztül, ami a zöld kaviárral, tengeri szérummal és E-vitaminnal gondoskodik a lábaim kényeztetéséről. Az E-vitamin nemcsak belülről, de kívülről is segíthet a bőr öregedésének lassításában. A tápláló összetevők mint a zöld kaviár és a tengeri szérum pedig javítanak a talp száraz, kemény részeinek állapotán, így lábainkat puhábbnak és tisztábbnak érezhetjük.


Az áztatás után használom a Scholl Velvet Smooth intenzív szérumát, ez az első lábszérum, amely hialuronsavat, zöld kaviárt és pentavitint is tartalmaz, így biztosítva hogy a bőr nedvesség-egyensúlya hosszantartóan fennmaradhasson. A hialuronsav minden más vegyületnél hatékonyabban véd a kiszáradástól, hasonlóan a pentavitinhez, ami a bőrben lévő keratinréteghez kapcsolódva segíti elő a bőr optimális hidratáltságát. A nap bármelyik szakában használható, nem csak a lábápolás részeként, így bármikor gyors hidratálást érhetünk el. Utolsó lépésként a Scholl Velvet Smooth éjszakai maszkjával szoktam bekenni a lábam, ez egy sokkal sűrűbb krém, mélyen hidratál és igazán sokáig lehet érezni a hatását. Hiába maszk a neve, ez egy krém, nem igényel lemosást hiszen az éjszaka folyamán felszívódik. Tartalmaz mandula olajat, E-vitamint, pentavitint és A-vitamint is, így javít a bőr állapotán a hidratálás mellett. Mindegyik terméket szeretem használni és élvezem, hogy pihe puha ápolt lábaim vannak a termékeknek hála. A képekért köszönet az inlovewithlife oldalnak!



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6611811221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása