AVON Ideal flawless krém állagú korrektor

2015. május 08. - BeautyCat
Bevallom, kb 4 éve használtam utoljára krémes/tégelyes korrektort, azóta csak folyékony korrektorokkal volt dolgom. Az AVON újdonságai között figyeltem fel rá és a Krémmániás értékelések elolvasása után kétség sem merült fel bennem, hogy ki fogom próbálni.



A csomagolása praktikus, nagyon jól záródik, igazi táskába dobálós anyag, tuti nem fog kinyílni. Egy kis tükör a tetejében elfért volna, de már annyi kis tükrös cuccom van, hogy nélküle is meg tudom oldani a használatát.  Az állaga sűrű és krémes, nagyon jól eldolgozható és a Fair árnyalat pontosan megfelelő a világos bőrömhöz is. A fedése pedig zseniális, simán elbánik a pattanás nyomaival, kipirosodással és a szem alatti sötét karikákat. Eszméletlen tartós, lepúderezve simán bír egy egész napot és fixálással nem ül bele a ráncokba sem. Nagyon pigmentált így a durvább bőrhibákra is elég egy vékony réteg, viszont építgetni is lehet, akkor sem lesz természetellenes a hatása.


Szem alá mindig ujjal szoktam felvinni, így a kezem melegétől picit megolvad a krém és jobban belesimul a bőrömbe. Az arcom többi részén korrektorecsetet használok hozzá, mindkét módon tökéletesen működik, csak figyeljetek arra, hogy minden esetben tiszta kézzel nyúljatok bele a korrektorba.


Az ár-érték aránya rendben van, az Ideal Flawless 1599 forintba kerül, amiért 1,4 ml korrektort kapunk, ez nekem minimum 4-5 hónapig elegendő lesz.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4611811219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elíz 2015.05.08. 11:13:22

Ígéretesnek tűnik :)
süti beállítások módosítása