Head & Shoulders Limited Edition kollekció + Nyereményjáték!

2015. június 23. - BeautyCat
Az már eddig is közismert volt, hogy a Head & Shoulders egészséges fejbőrt eredményez, de azt tudtad, hogy a hajad is lélegzetelállítóan gyönyörű lesz tőle? Ez nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy a világ elsőszámú (vezető) samponmárkájáról van szó, nagyon sokan használják és szeretik. Most egy új Limited Edition kollekciót dobott piacra, ám ezennel a hangsúly nem csak a korpamentes fejbőrön, hanem a hajápoláson van. Az emberek fejében az él a márkáról, hogy a korpás fejbőrön segít, viszont a hajápolásban eddig nem nagyon lehetett hallani róla. Ez a trend változni látszik, egyre többen érzik (köztük én is), hogy az egészséges fejbőr mellett gyönyörű hajat is elérhetik ezekkel a termékekkel.


Az egyedi illusztrációkkal díszített Head & Shoulders Limited Edition Kollekció több változatban érhető el, így mindenki a saját igényeinek megfelelően tud választani. A az új, limitált kollekcióban ezeket a termékeket találjátok: Anti Hairfall sampon, Anti Hairfall balzsam, Extreme Volume sampon, Thick & Strong sampon, Thick & Strong balzsam, Thick & Strong 2 az 1-ben sampon és balzsam. A széles kínálat miatt úgy gondolom, hogy bármilyen típusú legyen is a hajad, a Limited Edition Kollekcióban biztosan megtalálod azt, amit keresel és olyan tulajdonságokkal, amelyeket jogosan vársz egy kozmetikai sampontól és balzsamtól. 
A tesztelés alatt a Thick & Strong 2 az 1-ben hajerősítő és dúsító sampon és balzsamot használtam. Jó sűrű samponról van szó, az illata igazán friss, de nem tolakodó, leginkább az almaillathoz hasonlít. Épp most világosítottunk pár árnyalatot a hajamon, így hiába egyben sampon és balzsam, mindig használtam utána plusz balzsamot vagy pakolást, viszont így az extra táplálást meghálálta a hajam, nagyon selymes és puha maradt a szőkítés ellenére is.



Legyél Te az öt szerencsés egyike, aki megnyeri a head&shouldersajándékcsomagot. Kattintsatok a fenti képre, lájkoljátok a facebook oldalam és a nyereményjáték képét és írjátok meg kommentben, hogy melyik head&shoulders sampon+balzsam csomagnak örülnétek a legjobban (szabadon kombinálhatóak!)
Az alábbi termékeket lehet választani:
Anti Hairfall sampon (hajhullás elleni sampon)
Anti Hairfall balzsam (hajhullás elleni balzsam)
Extreme Volume sampon (volumenizáló sampon)
Thick&Strong sampon (hajerősítő és dúsító sampon)
Thick&Strong balzsam (hajerősítő és dúsító balzsam)
Thick&Strong 2 az 1-ben sampon és balzsam

A jelentkezési határidő: 2015. június 30. kedd éjfél
A nyertesek nevét július elsején, facebookon teszem közzé.
A sorsoláson kizárólag azok vesznek részt, akik minden feltételt teljesítettek.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1811811177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása