True Match Genius alapozó

2016. január 19. - BeautyCat
L'Oréal egyik évindító új terméke a True Match Genius alapozó, amit egy új generációs, intelligens alapozóként mutatnak be nekünk. 
 
Ez lenne az ígéret:
 
Egyetlen mozdulattal: 
  • SIMÍT, mint egy báziskrém 
  • EGYSÉGESÍT, mint egy alapozó 
  • SZÉPÍT, mint egy korrektor 
  • MATTÍT, mint egy púder
Természetesen minden sminkelő ember fantáziáját megmozgatja egy ilyen termék, hiszen elég jól hangzik, hogy nem kell különösebben előkészítenünk a bőrünket és külön korrektorral sem szórakozni, csak puff rá egy réteg és végeztünk is..mivel púderezni sem kell. Lényegében egyetlen állítás kivételével egyet is tudok érteni a felsorolt szuperképességeivel. 
Gyorsan megemlíteném a csomagolást ami nagyon tetszik, egyből látható a színe, külön helye van az applikátornak és egy szép nagy tükör is van benne, minden terméknél szeretem ha tükrös, ez sem kivétel. Az állaga krémes, de nem nehéz, a kéz melege hatására szinte folyós lesz, így nagyon könnyű vele dolgozni. Nekem szivaccsal tetszett legjobban a végeredmény, de kézzel is könnyen eloszlatható, sőt, a benne található applikátor sem veszett ügy.
 
Simítás oké, nem ül meg csúnyán a pórusokban, bár így is hidratált bőrre vittem fel, de nagyon jól viselkedett rajta, nem nézett ki csúnyán. Egységesítéssel maximálisan egyetértek, erős közepes fedése van, sőt. Inkább már a magas fedés felé hajlik, amit könnyedén lehet építgetni. Innentől egyértelműen használható korrektorként is, szépen elfedi a bőrhibákat, a bőr egységesítése is ki van pipálva.
 
Az utolsó amin (nálam) megbukott a mutatvány az a mattítás. Nem szárad mattra, viszont gyönyörű bőrfényt hagy maga után. Száraz bőrrel isteni lehet egész napra, nem is mattítanám le, viszont kombinált bőrrel a T-zónámnál átszaladok rajta egy kis púderrel, különben egyszerűen túl sok. Ezt nem tartom hibának, egyszerűen az én bőrömön így működik (a legtöbb alapozóval így van ez, kivétel ami szárít, de érthető, hogy azokat miért nem részesítem előnyben).
 
A színárnyalatokat a reallyree oldalról szedtem, én az 1,5N Linen árnyalatot használom, ez a legvilágosabb és az én fehér bőrömön jól szuperál :)
 
Linen 1.5.N, Rose Vanilla 2.C, Golden Beige 3.C, Beige 4.N, Sand 5.N - reallyree.com
A True Match Genius alapozók már felbukkantak a drogériákban is, de az iParfüméria webáruházból is be tudjátok szerezni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr211810991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása