Elseve Total Repair 5 expressz balzsam

2016. március 16. - BeautyCat
Az Elseve Total Repair 5 termékcsaládja tipikusan olyan hajápolási vonal, amiben 1-1 termékhez mindig visszatérek mióta felfedeztem. A kollekciót sérült hajhoz tervezték, már a sampon is regenerál, amellett, hogy gyengéden tisztítja és tartást ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt. Az állaga szuper, nem túl folyós de nem is túl sűrű, így könnyű eloszlatni a megfelelő mennyiséget a fejbőrön és nem fogok kétszer annyi sampont használni mint a sűrűbb, nehezen eloszlatható samponoknál. Önmagában, balzsam nélkül még sosem használtam, így nincs viszonyítási alapom, hogy magában a sampon regenerál-e, de ártani biztosan nem árt.


Az Elseve Total Repair 5 termékcsaládja tipikusan olyan amiben 1-1 termékhez mindig visszatérek mióta felfedeztem. A kollekciót sérült hajhoz tervezték, már a sampon is regenerál, amellett, hogy gyengéden tisztítja és tartást ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt. Az állaga szuper, nem túl folyós de nem is túl sűrű, így könnyű eloszlatni a megfelelő mennyiséget a fejbőrön és nem fogok kétszer annyi sampont használni mint a sűrűbb, nehezen eloszlatható samponoknál. Önmagában, balzsam nélkül még sosem használtam, így nincs viszonyítási alapom, hogy magában a sampon regenerál-e, de ártani biztosan nem árt.


A balzsam gyorsan és nagyon jól táplálja a hajat, a szőkítéstől megviselt hajamon imádtam ezt használni. A maszk pedig ráérős napokon kerül fel a hajamra, igyekszem legalább heti egyszer használni, mert iszonyatosan puhává varázsolta a szőkítőstől sprőd tapintású hajat is, tényleg egy csoda. Ez a két termék az, amihez mindig visszatérek amikor úgy érzem, hogy kezd sérültté válni a hajam.

Ezek mellett eddig két terméket próbáltam még a termékcsaládból, egy regeneráló sprayt és a jól ismert Sica krémet, mindkettő szuper károsodott hajra. És az új termék amivel bővült az Elseve Total Repair 5 termékcsalád az egy expressz kondicionáló, amit nem kell kiöblíteni. Egyesíti a Total Repair 5 család nyújtotta előnyöket, az UV sugárzás és a töredezett hajvégek jelei ellen. Pro-Keratinnal és Shine-Care szérummal gazdagított formulája azonnal hat a töredezett hajvégek jelei ellen és gyönyörűbbé teszi a hajat. Könnyű kifésülés, fényesség és UV védelem.


Forrás: redblackwhite-nelka

Hajszárítás után (vagy a hajszárítás végén amikor hideg levegőt fújok a hajamra) használom a regeneráló balzsamot. Ez egy nagyon finom permet, ami csillogó, selymes fényt ad a hajamnak és segít megelőzni a sztatikus feltöltődést, regenerálja a hajat, küzd a töredezettség ellen.  A sampon, balzsam, regeneráló nem kiöblítős balzsam együttes használatával érezhetően javul mosásról mosásra a haj állapota, emellett nem nehezíti el.

Károsodott hajra szuper ez a termékcsalád, ha gondok vannak a hajaddal és még nem próbáltad ki akkor itt az alkalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5011810951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása