Biobaza újdonságok

2016. április 02. - BeautyCat
Alumínium-, alumíniumsó-, alkohol- és mesterséges színezék és illatanyag-mentes dezodor? IGEN. Ezentúl a BIOBAZA új, természetes eredetű dezodorcsaládja női és férfi változatokban is elérhető.

A golyós dezodorok mentesek sok-sok dezodorban gyakran előforduló anyagtól:
nem tartalmaznak alkoholt és mesterséges színezéket és mesterséges illatanyagot. A három női és három férfi illatban elérhető deok engedik a bőrt lélegezni és védenek a kellemetlen szagoktól.

A BIOBAZA természetes eredetű készítményei gyógyszerészeti minőségűek, jótékony hatású gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek, amelyek nagy része az adriai régióból származik.

A dezodorok formulájának alapja a tengeri só és az ásványi anyagok. Jótékony esszenciális olajokat is tartalmaznak, amelyek táplálják és védik a bőrt, nem okoznak irritációt és pirosságot, ezzel együtt a tiszta, természetes frissesség érzését biztosítják. A dezodorok összetevőinek 99%-a természetes eredetű, és normál valamint érzékeny bőrűek is használhatják. 

BIOBAZA NŐI DEZODOROK - A természetes frissesség érzése 3 frissítő illatban:

1. SPRING FLOWERS – A rózsa és a geránium ellenállhatatlan párosa elvarázsol. Érzéki romantikus illat, megvédi a bőrt az irritációtól.

2. PURPLE FRESHNESS – A könnyed citrusos illat az igazi nyári frissességet juttatja az eszünkbe. A gyümölcsös frissesség és a relaxáló levendula a biztonság és nyugalom érzését nyújtja és megvédi a bőrt az irritációtól.

3. HONEY KISS – Antibakteriális formula manukamézzel az illatos ápolásért és természetes frissességért.
BIOBAZA FÉRFI DEZODOROK - A természetes frissesség érzése 3 frissítő illatban:
1. BLACK ENERGY – Érezd a frissességet az illatos zöld növényeknek köszönhetően! Az erőteljes pacsuli és a frissítő menta illatával véd a Black Energy a kellemetlen testszagoktól. 
2. POWER-UP – Ébreszd fel érzékeidet citrusos illatokkal! Power-up természetes energiával és az egész napos frissesség érzésével kényeztet!  
3. COOL DOWN – Megbízható frissesség minden helyzetben. Gyengéd a bőrhöz, a Cool Down hatékonyan véd és semlegesíti a szagokat.
BIOBAZA FÉRFI TUSFÜRDŐK 
A természetes formulájú férfi tusfürdők nem tartalmaznak parabéneket, tartósítószert, mesterséges színezéket és mesterséges illatanyagokat, 98%-ban természetes eredetűek. Ideális társ a mindennapos tusoláshoz és hajmosáshoz. 
BLACK ENERGY
A BIOBAZA Black Energy tusfürdő innovatív formulája aktívszénnel valamint a pacsuli, babér és 
menta csábító eszenciájával energizálja a testet és a lelket. A dús hab apró szénszemcsékkel mélyrehatóan tisztítja bőrt, segít megakadályozni a pattanásokat és a zsírosodást. A tusfürdő B5 provitamint is tartalmaz, a gél ideális a mindennapos hajápolásra is.
INSTANT DETOX 
A BIOBAZA Instant Detox tusfürdő természetes formulája gazdag zöld tea-, olíva- és gyömbérkivonatban, ezért tisztítja a bőrt, serkenti regenerálódását és frissességet kölcsönöz neki. 
Az aktívszén egyensúlyban tartja a bőrt és gátolja a pattanások kialakulását. A szegfűszeg illata serkent, frissíti és revitalizálja a bőrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511810945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákos Kállai 2016.04.02. 17:01:43

tartalmaznak alumíniumsót a biobaza dezodorok

Eszti www.makeuponabudget.hu 2016.04.02. 18:12:04

Köszi Ákos, javítottam. Benéztem az INCI-t..
süti beállítások módosítása