The Body Shop Drops of Youth

2016. április 27. - BeautyCat


Emlékeztek még a Drops of Youth termékcsalád éjszakai maszkjára amiről írtam? Elképesztően oda voltam azért a fura állagú cuccért, az a termék vezetett be az éjszakai maszkok világába (nem krém, maszk). Azóta a termékcsalád új tagokkal bővült, arckrémmel, szérummal és eszenciával, ami több szempontból is dicséretes. Nagy híve vagyok az arcápoló termékek rétegezésének. Mit értek ez alatt? Használok hidratálót, eszenciát, szérumot, éjszakai maszkot, ecsetelőt, természetesen nem mindet egyszerre, viszont így minden igényemet ki tudom elégíteni arcápolás terén. Ebbe az arcápolási rutinba csöppent bele a The Body Shop Drops of Youth fiatalságmegőrző széruma.



Az éjszakai arcápolás során szoktam használni, ezzel segítek rá az éjszakai bőrregenerálódásra. Az ígéret szerint frissebbé, simábbá és feszesebbé varázsolja az arcbőrt, elősegíti a bőrsejtek megújulását, így késlelteti az öregedés első jeleinek kialakulását. Arctisztítás után használok eszenciát, majd a fiatalságmegőrző szérumot alaposan beledolgozom a bőrömbe, ez után teszem fel az éjszakai hidratálót és/vagy éjszakai arcmaszkot. A szérum nagyon gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. 2-3 csepp elég is az arcomra, az 50 ml-es kiszerelés jó sokáig elég lesz. A szérumból és az esszenciából is van megvásárolható minta a boltokban, így akár ki is próbálhatjátok megvásárlás előtt.

jeban

Milyen a hatása? A fiatalságmegőrző termékek hatását évekkel később fogjuk nagyra becsülni, viszont akkor tényleg lehet neki örülni. Az azonnali hatás amit ígért az érződött is, rugalmasabb lett a bőröm, finomabb a textúrája. Pihe puha lett a használatától a bőröm, és a tudat, hogy ezzel is tettem a bőröregedés ellen az szuper, hiszen ne felejtsétek el, sokkal könnyebb megelőzni, mint akkor várni a csodát amikor már bekövetkezett a baj. Ez a szérum is már 25 éves kortól használható, és csak ajánlani tudom, hogy ebben a korban kezdjetek neki az öregedést késleltető termékek használatának, később nagyon hálásak lesztek ezért a bölcs döntésért saját magatoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9611810931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása