Tavasz és Jord

2016. május 23. - BeautyCat


Igen, újabb fa órával bővül a gyűjteményem! :) Tavaly kezdődött a vonzalmam a különleges órák iránt. Letisztult, szép órákat keresgéltem és a kutakodásaim során instagramon megakadt a szemem egy faórán, percekig csak a képet bámultam és megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy nekem is kell egy ilyen. A JORD óráit láttam a képeken, és miután végigmustráltam a weboldalon fellelhető összes órát, elsőre a Fieldcrest sorozat Zebrawood & Maple, most másodjára tavaszi lázban égtem és az Ely Red Sandalwood anyagára esett a választásom. 

Mit szerettem meg benne ennyire?

Különleges. Szinte minden egyes alkalommal amikor ez az óra van rajtam megkérdezik, hogy ilyet hol lehet venni és milyen jól néz már ki. Ha megtetszik ez design akkor  válogathatunk a felhasznált alapanyagok között, a különböző fák erezetei teljesen más hatást érnek el egy-egy óra esetében, nem is beszélve az eltérő színekről. A kínálatban természetesen férfi és női órák is megtalálhatóak, a teljesen letisztult designtól egészen az óramű szerkezetét mutató darabokig. Arról nem is beszélve, hogy pontosan olyan órája senkinek sem lesz, hiszen más a fa erezete.

A tengerentúli rendeléstől sem kell félni, sőt. Az óra március 30-án 15:23-kor indult útnak Amerikából és április 1-én 11:54-kor már a kezemben volt. Szóval szerdán délután feladták és péntek délelőtt már a kezemben volt a csomag, úgy, hogy folyamatosan nyomon tudtam követni az útját. Esélye sincs elveszni, szupergyors, bárcsak ilyen lenne itthon a postázás (akár futárszolgálattal is)..a gondolattól is könnybe lábadt a szemem.


Maga a csomag:

Nem papírzacskóba és kartondobozba küldik, ennek is megadják a módját. A képen látható fa dobozban érkezik (oké, be van csomagolva), A tetejére a Jord logója van belemarva. Belül egy óra párnán van az óra, lefóliázott kijelzővel. Adnak hozzá garanciakártyát, pár extra fa szelvényt, ha véletlen túl szoros lenne a csuklópánt, egy számlap tisztító rongyot és egy rövid leírást az órához.
Az oldalukon eleve van ilyen lehetőség, hogy a pántot még szállítás előtt méretre állítják, van erre egy letölthető és kinyomtatható papír mérőszalag, amit a csuklódon körbetekerve tudsz használni, és ezzel pontosan tudod, hogy milyen hosszú pántra lesz szükséged.

Az óra kifejezetten strapabíró, a számlapot karcmentes üveg fedi, viszont csak cseppálló, nem ajánlott víz alá meríteni. A szelvények masszívak, nem repednek, nem karcolódnak/kopnak és szerencsére a kapocs jól záródik, egyszer sem nyílt ki használat közben. 1 év garanciát vállalnak a vásárlás után.

Imádom ezeket a fa órákat, különlegesek, letisztultak és mégis figyelemkeltőek, egyáltalán nem hétköznapiak. Ha különleges órát keresel akkor érdemes benézned hozzájuk, de akár tökéletes ajándék is lehet valakinek, aki szereti a különlegesebb dolgokat és sírhatnéka van az ajándékba kapott bögréktől.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4811810919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2016.05.27. 13:26:34

Szia! Most készülök én is rendelni tőlük és szeretném megkérdezni, hogy melyik postázási módot választottad, hogy ilyen hamar megérkezett a csomag? Illetve kellett-e vámot fizetned miatta? Nagyon köszi a választ előre is: Nóri

Eszti www.makeuponabudget.hu 2016.05.28. 02:32:47

Szia! UPS Worldwide express-el 3 nap alatt itt van, ha nem expressel rendeled akkor szerintem 1-2 héttel számolj amíg megérkezik, de végig nyomon tudod követni. Nem kellett vámot fizetnem, viszont ha esetleg ellenőrzik akkor vámköteles, de kívülről nincs feltüntetve sem az ár, az sem, hogy óra. Melyiket nézted ki? :)
süti beállítások módosítása