Neogence hialuronsavas bőrfeszesítő szérum

2016. augusztus 19. - BeautyCat

Nagy barátom lett a hialuronsav az elmúlt időben, imádom a hatását a bőrömre. Amellett, hogy kombinált a bőröm (tág pórusok, érzékenységgel tetézve), a felszíni vízhiány sem ismeretlen számomra, így folyamatosan olyan termékeket keresek amik elég könnyűek, mégis hidratálnak és segítenek a vízhiány csökkentésében.

Igen, tudom, ennyi problémát nem lehet egy termékkel megoldani, pontosan ezért álltam át a több lépéses arcápolási rutinra, egyszerűen klasszisokkal hatásosabb és ez a bőrömön is hamar meglátszott. Nincs olyan krém ami önmagában csodaszer és mindenre jó, ezt ideje elfogadni.

A csomagolásában semmi kivetnivaló nincs, műanyag, pumpás adagolója van, de a minőségi fajtából, így nem kell megküzdeni a pumpálással, nem zörög, nem lötyög, a műanyag kupak is megfelelően záródik. Maga a szérum egy átlátszó, enyhén opálos leheletkönnyű folyós állagú gél, amit pillanatok alatt beszippant a bőröm.


A Neogence hialuronsavas bőrfeszesítő szérumát nem meglepő módon feszesítésre használom, plusz a felszíni vízhiányomon segít rengeteget. Ebben a szérumban nagy molekulatömegű hialuronsav van, így használat szuperül "kifeszíti" az arcbőrt, tömörebb lesz és a finom vonalaknak is nyoma tűnik.
Különösen jó benne, hogy a nagyon-nagyon meleg időben, még a hidratálót is elhagyhatom, egyaránt működik amikor zsírosabb vagy szárazabb a bőröm, hűvösebb időben pedig tökéletesen együttműködik a hidratálóval, nem lesz "túl sok".

Ahogy én használom: (ez egészül ki fényvédővel nappalra vagy esti arcpakolásokkal, gélmaszkokkal)
alapos arctisztítás > arcpermet/tonik > Neogence szérum > eszencia, speciális kezelés > hidratáló

Arcpermettel kombinálva pillanatok alatt feltölti a bőrt, nagyon szeretem így felkenni ezt a szérumot. Jelenleg a La Roche Posay Serozinc zsíros, problémás bőrre való nyugtató arcpermettel vagy a dm-ben kapható Aloe Vera spray-el kombinálva használom, mindkettő szuper hatóanyagokat tartalmaz és ezt a hialuronsav szépen és gyorsan bejuttatja a bőrömbe, így mindenki boldog.

Azokon a napokon használom amikor nem AHA/BHA savazok, és nagyon szereti a bőröm, biztos vagyok benne, hogy ez a szérum (és a Neogence eszencia is!) a bőrápolási rutinom része marad.
A Neogence termékeket a Szépségcenter webshopjából tudjátok beszerezni, a Neogence további termékeit pedig itt, a weboldalukon találjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2311810895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása