Helia-D Professional peeling maszk és arcpakolás

2015. szeptember 11. - BeautyCat
Korábban már kipróbáltam a Helia-D Professional Vadgesztenyés nappali krémjét amit kifejezetten szerettem, végre az időjárás is engedi, hogy többet használjam. Ezzel nem is fejeződött be a tesztelés, nem is lennék valamirevaló maszkmániás ha nem próbáltam volna ki legalább egy maszkot és pakolást a termékkínálatukból.



A Helia-D Professional Mágikus Algás Peeling maszk már a nevéből adódóan felkeltette a figyelmem. Természetesen a lehúzható maszkokat is imádom, a peeling pedig egyenesen csodát művel a kis fakó elszürkült bőrömmel. A hidratáló, hámlasztó peeling megújítja a bőrt, az elhalt hámsejteket eltávolítja és így elősegíti a hatóanyag felszívódását. Felgyorsítja a szövetműködést, nyugtató, relaxáló hatású. 

Maga a termék por állagú, a maszkot langyos vízzel elkeverve (tejföl sűrűségűre) rózsás bőrszínt eredményez, üdévé válik az arc. Meleg (60C°) vízzel elkeverve enyhe bizsergető bőrpírt okoz, élettel telivé varázsolja a bőrt. A maszk hatóideje 15-20 perc, ezután elméletben egy mozdulattal eltávolítható, ennek a kulcsa, hogy kellőképp vastagon vigyük fel a pakolást és ne hagyjuk teljesen a fejünkre száradni (ha vékonyan visszük fel és teljesen megszárad akkor elég macerás leszedni).

A hatása szuper, eddig csak langyos vízzel elkeverve használtam, a melegben nem volt igazán kedvem a melegebb arcpakoláshoz, de ebben az időben biztosan ki fogom próbálni úgy is. A maszk lehúzása után a bőröm babapopsi simaságú és élettel teli, nyoma sincs a fakó bőrnek. Hetente, kéthetente használom agyszer, időjárás és a bőröm állapota teszi függővé a használatát. Szuper maszk ez, a végeredményért megéri kikísérletezni a trükkös lehúzást.



A Helia-D Professional Hévízi Nyugtató Felépítő pakolás volt a másik tesztalanyom, nagyon jó dolgokat hallottam róla korábban így nagy reményekkel kezdtem bele a használatába. Mint ahogy a nevéből is egyből kiderül, a világon egyedülálló Hévízi iszapot tartalmazó pakolás. Magas huminsav tartalmának köszönhetően természetes regeneráló, ránctalanító, méregtelenítő. Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik. Fertőtlenítő és sejtműködést segítő hatású. Tisztítás után nagyon jó gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó. A készítmény máriatövis kivonatot tartalmaz, amely növeli a bőr feszességét, simaságát, hidratáltságát. Ilyen tulajdonságok mellett ki ne számítana legalább egy kisebb csodára tőle?

Ezen senki sem fog meglepődni, a termék iszap állagú és az illata is igen jellegzetes. Arctisztítás után szoktam használni hetente egyszer, de ha éppen nagyon ramaty állapotban van a bőröm akkor akár többször is. Zseniális a gyulladáscsökkentő hatása, szemmel látható a különbség már rögtön a lemosás után. Amikor úgy engedi az időm akkor ezt a két terméket együtt használom (arctisztítás-peeling-pakolás-éjszakai hidratáló) és reggelre a bőröm kicsattanó formában van tőlük. 

A használata könnyű mint a legtöbb pakolásé, arctisztítás után vigyük fel az arcbőrre, majd száradás után mossuk le (kb 20 perc, általában ilyenkor megnézek egy sorozatot). Nem szárítja szét a bőröm és bár nem kifejezetten egy hidratáló arcmaszk, de a hidratáló hatását és lehet érezni, így estére már csak egy könnyedebb hidratálót használok utána. Vegyes/zsíros/problémás bőrre elképesztően jó hatással van, továbbra is úgy érzem, hogy érdemes ezeket a heti plusz egy kezeléseket bevetni a szép bőr érdekében. 

A Helia-D Professional termékek csak kozmetikusoktól, illetve partnerüzletekben, a termékeikről bővebben a honlapjukon vagy a facebook oldalukon olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8911811105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása